Ilmaiset toimituskulut yli 50€ tilauksiin

Vastuullisuus

Vastuullisuus

Valmistus

Kaikki MIVI kidsin tuotteet suunnitellaan Suomessa. Valmistus tapahtuu Portugalissa suomalaisomisteisella tehtaalla. Tehdas toimittajat sekä yhteistyökumppanit noudattavat eettisiä ja ekologisia arvoja. Portugali on EU-maa, jota ei luokitella riskimaaksi. Portugalissa työelämää säädellään lailla ja lakien noudattamista myös
valvotaan.

Tehdas maksaa työntekijöilleen vähintään vaadittavaa minimipalkkaa, osalle tätä suurempaakin, työtehtävästä riippuen. Työntekijöiden ammattitaidosta pidetään huolta ammattikoulutusohjelmalla, yksityinen työterveydenhuolto sekä työturvallisuuspalvelut takaavat työntekijöille terveen ja turvallisen työympäristön.

Ruuhka-aikoina tuotteita valmistetaan myös alihankkijoilla, myös heidän työntekijöidensä palkkatasoa, työoloja ja tuotannon ympäristövaikutuksia säätää ja myös valvoo lainsäädäntö. Portugalin tehtaasta sekä Suomesta tehdään tarkistuksia alihankkijoiden luokse säännöllisesti, aina vähintään kerran vuodessa.

Materiaali

Tuotteemme valmistetaan orgaanisesta puuvillasta ja tuotteidemme tuotanto on Öko-Tex Standard 100-sertifioitua, joka takaa että tuotteessa ei ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä. Kuluttajalle kyseinen merkintä on eräänlainen laatutakuu. Merkintä on yhtenäinen turvallisuusstandardi läpi koko tekstiilien tuotantoketjun, ja sen ansiosta voidaan tehdä kaikki tuotantovaiheet käsittäviä haitta-ainetarkastuksia.

Tuotteet

Tuotteemme ovat laadukkaita ja ne suunnitellaan pitkäikäisiksi, monesta niistä löytyvätkin esim. käännettävät resorit. Monet tuotteistamme ovat malliltaan myös kapeahkoja, jolloin voit ottaa ne käyttöön jo kokoa aikaisemmin.

Toivomme, että myös sinä asiakkaana teet oman osasi. Kannustamme järkevään ja tiedostavaan ostokäyttäytymiseen. Lisäksi toivomme sinun kierrättävän tuotteemme eteenpäin aina seuraavalle käyttäjälle. Sillä mitä pidempi tuotteen elinkaari on, sen parempi.

Mikäli sinulla on kysyttävää, kerromme mielellämme lisää.