Ilmaiset toimituskulut yli 50€ tilauksiin

Tuotteiden vaihto- ja palautusohje

Tuotteiden vaihto- ja palautusohje

Tarkistathan tilauksesi tuotteet mahdollisimman pian, kun olet saanut tilauksesi. Jos ostat tuotteen myöhemmin käytettäväksi tai lahjaksi, tuotteen tarkistaminen on ihan yhtä tärkeää. Kaikilla tuotteillamme on 30 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus tavaran vastaanottamisesta.

Palautettavien ja vaihdettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntikelpoisia, niissä tulee olla alkuperäiset tuotelaput paikoillaan. Tarkistamme tuotteiden kunnon ennen palautuskäsittelyä. Pakkaathan tuotteet palautukseen siististi, jotta ne säilyvät perille asti myyntikunnossa. Tuotteet voit palauttaa meille joko alkuperäispakkauksessa tai jossain muussa kestävässä pussissa / laatikossa.

Käsittelemme palautukset pääsääntöisesti 5 arkipäivän sisällä niiden saapumisesta, jolloin myös teemme maksunpalautuksen. Palautamme maksun palautuskäsittelyn yhteydessä käyttämällä samaa maksutapaa, jota olet käyttänyt tehdessäsi tilauksen.


Palautuksista perimme palautuskuluja 5,00€ /lähetys. Tuotevaihdot ovat aina maksuttomia ensimmäisellä vaihtokerralla.

Jos olet saanut yli 50€:n tilauksen takia ilmaiset postituskulut ja tilauksesta palautetaan tuotteita niin, että tilauksen loppusumma on alle 50€, palautettavasta summasta vähennetään myös alkuperäiset toimituskulut.

Huomioithan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei ole palautus. Veloitamme noutamattomasta lähetyksestä 10,00 €:n käsittelykulun, joka kattaa postimaksut ja lähetyksen käsittelyn. Huomioithan ettemme vastaanota palautuksia, jotka ovat tehty yli 30 vrk lähetyksen vastaanottamisesta.


Palauttaessa/vaihtaessa tuotteita voit lähettää tuotteet asiakaspalautustunnuksilla.

Postin tunnus on 657521. Käytä vaihdoissa ja palautuksissa edullisinta lähetystapaa. Kirjoita lähetykseen MIVI kidsin osoite ja valitsemasi palautustunnus. Muista myös liittää lähetykseen palautus- / vaihtolomake ja omat yhteystietosi.

LATAA TÄSTÄ PALAUTUS-/ VAIHTOLOMAKE

PALAUTUSOSOITE

 

ASIAKASPALAUTUS / 657521

MIVI kids

Minni Ja Vili Oy

Ruopionkatu 4 F 47

33800 Tampere

 

Muistathan säilyttää palautuskuittisi siihen saakka, kunnes palautuksesi on käsitelty. Kuitti toimii todisteenasi siitä, että olet palauttanut tuotteen postiin ja se on matkalla meille.

 

Reklamaatio-ohje:

Jos haluat reklamoida tuotteen, olethan mahdollisimman pian yhteydessä asiakaspalveluumme hello@mivikids.com jotta saat ohjeet reklamaatiota varten. Emme vastaanota palautuksia yli 30 vrk kuluttua toimituksesta. Reklamaatiotilanteissa odotathan vastaustamme ennen kuin lähetät tuotteen meille.